911 оператор

Игра корица

Ако има нешто чудно во вашата област, кои ви се случува да се јавите? Не, не Ghostbusters, сепак тоа е во близина. Во реалниот живот што би веројатно се јавите 911, не би ќе? благодарение на 911 Операторот од полски инди студиото Џутсу Игри можете да го најдете токму она што вид на пречки овие храбри жени и мажи се соочуваат секој ден. 911 Оператор ги има, всушност, сега доби датум за ослободување и тоа е овој месец– Февруари 24, 2017.

911 Операторот е игра, на стратегија симулатор формирана од страна на полските студио Џутсу Игри, што е повторување на проектот која победи конкурентите на Инди состаноци одржани во текот на дигитална џинови 2016. In 911 оператор, ќе завршат да бидат оператор на службата за спасување, and your job is to respond to calls from people in risk. The story campaign takes location in 10 citiesyou will deal with several obstacles; some of them amusing, some severe, some discouraging.

 

Throughout the game, you need to provide advice worrying administration of first-aid along with pick the ideal variety of individuals and equipment to send to the scene. A good touch in the game is that you can sometimes receive prank calls, which have actually to be recognized and overlooked.

In 911 Operator players become an operator of a rescue service, dealing with a telephone line. The task is initially of all receiving telephone call from people in threat and helping them. This suggests that the gamers have to, на пример,, offer recommendations concerning first-aid, choose the right quantity of teams to dispatch into the scene, во addition, to choose the ideal lorries (trucks, helicopters, various police vehicles, in addition to fire brigades and ambulances).

Во некои случаи, the player can receive a prank callthey have to be disregarded if the player can acknowledge them, obviously. The devs ensured there’s a slew of different situations in the gamesometimes they’re really major, other times they’re uproarious, they can be frustrating also. The story mode takes the player to 10 различни градови.

 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

Пин Тоа на Pinterest

Акциите