Бетмен: Arkham Најт Дали впуштајќи се нови далноводи Наскоро

0
коментари
нови ажурирање (далноводи) само компјутер верзија

Rocksteady е ослободување на привремена самото место да помогне во решавањето на неколку од проблемите во Бетмен: Arkham Најт доведоа до значителни печ поправка треба да биде готов во август. На привремена печ поправки вклучува некои од клучните играчи кои во моментов поседува копија на компјутер верзија на Бетмен: Arkham Најт.

Компјутер инвазија забележал неодамнешното зголемуваoе од Rocksteady текот на пареа ажурирање нишка каде што најави, како што вид на бренд-нови поправки тие се извршуваат за игра кој започна исклучително скршени за компјутер.

Неколку на надградби за печ август, секако, ќе се состои од тоа што е можно за опцијата за играње погоре 30fps. Ова е еден од оние видео игри, кои се наведени од страна на framerate полиција како што претходно останатите во делото на хард-заклучувачки PC гејмерите само 30fps.

Текстура бубачка со ниска резолуција што би ја принудила графика сведува на пониски подесувања од нормално, исто така, се очекува да бидат згрижени, во прилог на бубачки Nvidia SLI. Говорејќи на Nvidia– и Nvidia и AMD ќе имаат SLI и поддршка Crossfire ефикасно извршен во бренд-новиот спот. И да бидете сигурни дека тие не бубачка надвор, на VRAM грешка што е причината за видео играта да се спроведе крајно несоодветно, исто така, ќе се решат.

Што се однесува до најновите привремената надградба, таа се состои од еден фикс за несреќата што беше случуваат кога напуштање на видео игри. Ако има нешто да му се изрече за несреќи тоа е, најверојатно, најдоброто што тие се случува кога ќе си излезете од видео игра, за разлика од кога ќе се обидуваш да се зачува играта или целосно објективен.

Тие, исто така, се грижеше за грешка што хендикепирани дожд и амбиент резултати оклузија. Тоа е исклучително безбеден бубачки … оневозможување на оданочување влијанија пост-обработка, како што. Обично грешки прават спротивното: произведуваат голем дел од данокот на хардвер.

Нема лепенка vs со Patch


Меѓу повеќето целосно проблеми со PC верзијата на Бетмен: Arkham Најт– надвор од сиромашните прашања рамка стапка и ефикасноста на играта– беше грешка што предизвика видео играта целосно да повторно да ја преземете целата работа кога гејмерите ќе се обидат да се провери на искреност на кеш видео игри. Упс.

Ако сте тип на гејмер кои се занимаваат со капи и пропусен опсег ограничувања, последното нешто што ви треба е видео игра која е на север од 45GB постојано повторно симнување во секое време има потврда датотека.

Тоа е вистински срам дека Бетмен: Arkham Најт воведе во такви расипани на компјутер. Во минута видео игра се уште не е достапен за купување на компјутер како Ворнер Брос мораше да го запре продажба, а Rocksteady Studios зачекори во да се среди и да ја поправите на играта.

Пробен повторно воспоставување на продажба за варијација компјутер на Ворнер Брос’ Најновиот Бетмен се очекува да започне кога повторно оваа есен. По реконструкцијата беше на располагање во брз и тежок за ААА игра оваа летна сезона, Ворнер Брос, не прахосвам во било кое време во запирање на продажбата на играта, откако еден куп на неповолните препораки преплавија продавница пареа укажува на тоа дека играта беше покрај близу репродуцира за сите оние кои не имаат најмногу high-end компјутери. Што повеќе е дека, наводно, извештај сугерира дека Ворнер Брос, научиле за овие проблеми, но се занемаруваат обиди ОК за решавање на проблеми пред порака. Па, тие се занимаваа со сега.

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>