Category Archives: Вести

Дури и да добијат

На FPS произведени од страна на полските инвеститорот на фармата 51, пред се разбере за NecrovisioN франшиза и најновата инсталација во серијата Painkiller. The video game informs a story of a

911 оператор

Ако има нешто чудно во вашата област, кои ви се случува да се јавите? Не, не Ghostbusters, сепак тоа е во близина. Во реалниот живот што би веројатно се јавите 911, wouldn’t you? благодарение на 911 оператор

Mass Effect Андромеда

На 4-ти дел од исклучително популарен акција RPG видео играта серија во поставување на простор-опера. BioWare Монтреал, the advancement studio that helped develop the two previous installations took the reins of

Конан прогонети

Вградена во универзумот на Конан, песок акција видео игра со функции преживување, developed by a group at Norwegian Funcom, primarily known for its adventure cycle The Longest Journey and the

Sniper Elite 4

4 значајни инсталација во популарната тактички прво лице стрелач серија од буна, во која ние се претпостави на функцијата на квалификувани снајперист борат на различни фронтови на Втората светска војна.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V is another installation in among the most popular series in the history of computer game. The video game was launched at first on Xbox 360 and PlayStation 3

Syberia 3

A follow up to a popular experience video game series developed by the Belgian comic artist Benoit Sokal and Microids Studio, launched over a years after the 2nd part. The story concentrates

шума

Една точка во прво лице поглед на (FPP) песок опстанок страшно видео игра. Шума е дело на независна студио SKS Игри, Разбирливо, генерално, за паметни хит на уредот, крајот ноќ. The

Пин Тоа на Pinterest