Category Game Reviews

Дури и да добијат

0
коментари
Игра корица

На FPS произведени од страна на полските инвеститорот на фармата 51, пред се разбере за NecrovisioN франшиза и најновата инсталација во серијата Painkiller. Видео игра информира приказна на еден човек чија професија вклучува поврзување на лабава завршува за федералните влади и влијателни личности. Сценариото на главниот лик го прави сложени и кога меѓу неговите потенцијални жртви одлучи да се бори назад. Приказната постои од близнак ставовите на 2 изедначување карактери.

Се добие дури и за PC / Windows е страшно FPS стрелец, интегрирање на две поврзани приказни со најновите случувања во компјутерската иновации. Играта беше развиена од страна на полските студиото на фармата 51, разбрана за акција авантура видео игра Deadfall Авантурите, стрелач NecroVision и последната инсталација во серијата Painkiller ...

Прочитај повеќе

911 оператор

0
коментари
Игра корица

Ако има нешто чудно во вашата област, кои ви се случува да се јавите? Не, не Ghostbusters, сепак тоа е во близина. Во реалниот живот што би веројатно се јавите 911, не би ќе? благодарение на 911 Операторот од полски инди студиото Џутсу Игри можете да го најдете токму она што вид на пречки овие храбри жени и мажи се соочуваат секој ден. 911 Оператор ги има, всушност, сега доби датум за ослободување и тоа е овој месец– Февруари 24, 2017.

911 Операторот е игра, на стратегија симулатор формирана од страна на полските студио Џутсу Игри, што е повторување на проектот која победи конкурентите на Инди состаноци одржани во текот на дигитална џинови 2016. In 911 оператор, ќе завршат да бидат оператор на службата за спасување, и вашата работа е да се одговори на повици од луѓе во ризик ...

Прочитај повеќе

Mass Effect Андромеда

0
коментари
Игра корица

На 4-ти дел од исклучително популарен акција RPG видео играта серија во поставување на простор-опера. BioWare Монтреал, студио напредок што помогна да се развие две претходни инсталации ја зеде и уздата на Mass Effect: развој Андромеда е. Приказната за видео игра не е поврзана на трилогијата за борба командантот Шепард е наспроти Reapers, нудејќи а сосема посебен заговор со нови ликови и локации.

Mass Effect: Андромеда за PC / Windows е уште една инсталација во акција-RPG серија започна пред неколку години од страна на BioWare. Производството е произведен од страна на одделот за Монтреал кој помогна во развојот на Mass Effect 2 и Mass Effect 3.

Прочитај повеќе

Конан прогонети

0
коментари
Игра корица

Embed in the universe of Conan, песок акција видео игра со функции преживување, developed by a group at Norwegian Funcom, primarily known за its adventure cycle The Longest Journey and the Age of Conan MMORPG. We play as one of the many outcasts aiming to endure in a harsh, hostile world.

The gameplay of Conan Exiles does not vary from exactly what we have actually seen in other productions from this genre, focusing on fighting, getting experience, collecting food and resources to craft lots of useful parts of devices or construct a shelter, providing us with protection versus all type of threats, consisting of attacks of wild animals and other gamers...

Прочитај повеќе