категорија Android & iOS

iPhone 7 & iPhone 7 Плус Во длабочина eBook Водич

1
comment

Овој специфичен водич eBook вклучува чекор по чекор туторијал и многу информации и факти за iPhone 7 / iPhone 7 Плус. Таа е полна со вистински чекори, Совети, белешки, screenshot-и препораки. Овој водич е особено важна за newbies и сениори; сепак,, Силно верувам дека дури и обидчив момци ќе откријат предностите што ги чита. Речиси сите детали се дадени во овој прирачник е наменет само за едукативни причини и корисниците да сноси одговорност за користење.

Во оваа статија ние накратко оваа книга и ќе најдете само кратки совети и explanations..You да ја преземете целосната верзија на ова упатство книга од линкот на крајот на овој член и да се најде многу повеќе детални упатства како да го користите вашиот iPhone 7 и iPhone 7 Плус.

Можно е дека по купување на iPhone 7 / iPhone 7 Плус, I ...

Прочитај повеќе

Java Програмирање За Андроид eBook Превземи

1
comment

интересни и добри Јава програмскиот водич за формирање софтвери на платформата Андроид. Признавањето на индустријата Андроид вртоглаво се зголемува без знаци на забавување. Отворен карактер на оперативниот систем Андроид обезбедува дизајнери слобода да пристапите способности на платформата и овој едноставен преглед ќе шета низ чекорите за создавање на прекрасни Андроид апликации.

Андроид програмирање специјалист Donn Felker појаснува како да ја преземете SDK, Eclipse се нагоре и трчање, код Андроид апликации, и да ги достават на вашите производи заврши на Андроид пазар. Одликувајќи се две програми примерок, оваа книга ги истражува сè, од едноставна основите на повеќе напредни елементи на системот Android.

Научете како да го:

-Се создаде програма Андроид од почеток до крај
-Совладате основните concep Јава развој ...

Прочитај повеќе