Категорија Игри 2016

Војна громот игра видео 2016

0
коментари
Војна громот видео приколка

Gaijin Забава е горда да ви претстави новиот CGI-трејлер за крос-платформа MMO борба против игра војна громот, наречен "Битката е вклучен!'. Тоа ги опфаќа нашата визија за играта, каде авиони, земјата возила и поморски сили се заклучени во полн обем глобалната борба во текот на театри на војната се движат од Шпанската граѓанска војна, во текот на WW2 и на Корејската војна…

Прочитај повеќе

Темно души III приколка 2016

0
коментари
приколка темни души III

Темно души III пристигна. Види на најновите видео приколка на get-cracked.com .. Enjoy

Прочитај повеќе

ФИФА 16 Официјално видео приколка

0
коментари
игра видео

Ова е официјалното видео приколка за ФИФА 16 видео игра..

Некој друг фати дека на 1:13 ? Коста и Хендерсон градите bumping и зјапаше едни со други надолу како што тоа го правеа IRL?

Прочитај повеќе

The Sims 4 Видео игра

0
коментари
The Sims 4 Видео

нов Емоцијата. нови алатки. нов Симс. Дојде на живот во The Sims 4.

Види повеќе на The Sims 4 на нашиот нов веб-сајт: http://thesims.com

Прочитај повеќе