Превземи Инструкции

Како да преземете додадени фајлови од страницата Се-Cracked..

1. Кликнете на копчето "Превземи Сега"

2. Изберете понуда која сте заинтересирани во.

3. Читање на условите за таа понуда.

4. Кликнете на линкот и понуда завршат барањата.

5. Користете точни информации кога пополнувањето на понуда

6. Чекај 30 секунди - 1 минута за датотеката отклучување

7. Ако вашата датотека не отклучување, Ве молиме обидете се differen понуда.

8. Бидете сигурни дека ќе одат сите на патот преку успешната понуда

Кога сте завршиле лесен понуда, преземањето автоматски ќе започне …

Направете нов e-mail сметка. Gmail или Yahoo работи само парична казна. Патем, Јас препорачувам добивање на Google Chrome или Mozilla Firefox како интернет пребарувач,.

Пред да го направи анкета, Јас Ви предлагам расчистување на колачињата. За Google Chrome, кликнете на клуч во горниот десен агол на прелистувачот и кликнете историја. Тогаш, кликнете на "Уредување на предмети ..." копчето на нови пренасочени страница, која го испрати до вас и кликнете јасно колачиња. Кликнете на јасни сите кои го разгледуваат податоци. (Бидете сигурни дека ќе изберете "Од почетокот на времето" опција.) Исто така, бидете сигурни дека сите на кутии имаат проверки на нив!

За Firefox, одат на алатки на врвот на прелистувачот, потоа кликнете Clear Private Data, и проверете полето покрај "колачиња". Исто така, бидете сигурни дека ги имате сите кутии провери на Firefox aswell!
Ќе мора да се најавите повторно откако ќе го исчистите вашиот колачиња.

Или можете да го користите CCleaner програма да го исчистите вашиот колачиња. Тоа е многу поефикасна.

 

Ние одлучивме да ги заштити сите наши датотеки со портал за заклучување,што значи дека мора да се пополни во краток survey.The истражувања се бесплатни и само да потрае неколку минути,па било тоа да го симнете или don't.We надевам дека овој нов портал ќе го ограничи бројот на симнувања на само луѓе кои навистина сакате да ја користите. Тоа е тоа!

 

how to download