Како да го активирате игра за потекло

потекло код за активирање туториал

За нови игри, можете да откупите вашиот код во клиентот Потекло.

  • Да го откупи вашиот код преку клиент Потекло:
  • Започне и да се пријавите на клиентот Потекло со вашата сметка на ЕА.
  • Кликнете на потекло во лента со мени во горниот лев агол.
  • Изберете “Откупи Код на производот.”
  • Внесете го кодот на производот за вашиот наслов.
  • Играта ќе биде додаден на вашиот Мој јазиче Игри на потекло.

откупи потекло код упатство

По овој чекор завршен, Мора да ја внесете генерирана сериски клуч од нашите (Клучни Генератор) и внесете клучни CD тука: видете на сликата подолу

внесете кодот генерирана потекло

NOTE:
Се осигура дека ќе се активира вашата игра преку апликацијата за потекло. Веб-страница на потекло не може да се користи за активирање на игра. Ако сè уште не сте го направиле тоа, можете да ги преземете и инсталирате апликацијата на потекло со кликнување на "СИМНЕТЕ ПОТЕКЛО СЕГА