Како да го активирате играта на пареа

пареа активирање на производот упатство

Ве молиме следете ги следниве упатства за да го активирате производ на пареа:

  • Лансирање на софтвер на пареа клиентот и да влезете во вашиот профил пареа.
    Кликнете на менито Игри.
    Активирајте изберат еден производ на пареа…
    Следете ги упатствата на екранот за да го завршат процесот.

пареа туториал

По овој чекор завршен, Мора да ја внесете генерирана сериски клуч од нашите (Клучни Генератор) и внесете клучни CD тука: видете на сликата подолу

пареа код за активирање туториал

 

NOTE:

Се осигура дека ќе се активира вашата игра преку апликацијата за пареа. Веб-страница на пареа не може да се користи за активирање на игра. Ако сè уште не сте го направиле тоа, можете да ги преземете и инсталирате апликацијата на пареа со кликнување на “МОНТАЖА НА ПАРЕА СЕГА