Како да комплетен преглед и Отклучи Превземи

Користете Firefox прелистувач за пополнување анкети-понуди!

1. Користете нови и различни е-мејл дека никогаш не сте се користи пред со понуда да Отклучи Превземи.

2. Оди полека. Не се обиде да дојде преку понуда или колачињата нема да имаат време да се правилно се следи.

3. Користете само вистински информации кога ќе Completing.Using вистински информации ќе го отклучите вашиот Превземи.

4. Потврди сите пораки испратени потврда на е-мејл ќе се користи за да се додека завршувањето на понудата.

5. Ако повлекувањето нема да се отклучи по сите потоа се обиде поинаква понуда или со друг прелистувач.

– Се надевам дека ова ќе ви помогне 🙂