Преземете Subnautica целата игра

0
коментари

Зошто да се трошат вашите пари кога ќе може да го симнете Subnautica целосно разбиена игра на овој сајт бесплатно! Ви го претставуваме новиот и надграден Subnautica пареа целата игра. Ги тестираат оваа датотека, пред да се направи тоа јавноста, and all that we can say is ‘Grab it now’.

Земете Subnautica за слободен (Full Version)

Вие сте само неколку клика далеку од сопственик вашата сопствена Subnautica целосна верзија. Сето тоа бесплатно со најголем тим - Skidrow, и Razor1911. Subnautica симнете бесплатно од копчето подолу.

линк за преземање

Ние сите знаеме дека цената на повеќето игри и софтвер денешно време не се достапни за секого. They are extremely high and sometimes even not available for your country. Using our MediaFire download manager, you can easily download and install your Subnautica and start using it TODAY, Не е важно во која земја се наоѓате од. We are extremely happy that we can share it with you.

About Game

Subnautica is an underwater adventure game set on an alien ocean planet. A massive, open world full of wonder and peril awaits you!You have crash-landed on alien ocean world, and the only way to go is down. Subnautica’s oceans range from sun drenched shallow coral reefs to treacherous deep-sea trenches, lava fields, and bio-luminescent underwater rivers.

Manage your oxygen supply as you explore kelp forests, plateaus, гребени, and winding cave systems. The water teems with life: Some of it helpful, much of it harmful.After crash landing in your Life Pod, the clock is ticking to find water, food, and to develop the equipment you need to explore.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>