Превземи Windows 10 for FREE

2
коментари
how to install windows 10

Поздрав до сите посетители Мапа на Добивај-cracked..Today ги презентираме тест инсталација на Прозорци 10. Може да сте слушнале дека сте во можност лесно и едноставно да инсталирате Windows 10 на веќе постоечки Windows 7 or 8.. Оваа инсталација верзија водење на веќе постоечки Windows 7 or 8 и само следете го инсталирате instructions..Get-Cracked сте меѓу првите го претставува најновите Windows и тоа е прозорци 10..

Инсталирајте новиот Windows 10 for free – Обидете се сега!!

Прозорци 10 Технички преглед може да биде значително изменета пред да биде комерцијално пуштени. Microsoft не дава никакви гаранции, експлицитни или имплицитни, во однос на информации тука. Некои функции на производот и функционалност може да бара дополнителен хардвер или софтвер. Прозорци 10 Технички Преглед е денес тука на Се-Cracked сајт, но тоа е долг пат од Доне. Ние ќе го направи тоа побрзо, подобро, повеќе да се забавуваат во партии…

Прозорци 10 Инсталација екранот

download windows 10 and install for free

 

Пробајте денес нови прозорци 10 Многу лесен и fast..Latest Windows е сеуште во бета верзија, како што можете да прочитате погоре па не очекувам нешто добро или не се мачат премногу ако се среќаваме грешка во Windows 10..Installation на Windows 10, можете да го преземете на линкот подолу, само кликнете на (Download Now) button..Enjoy

 

free download

 

 

2 comments to Превземи Windows 10 for FREE

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>