Евро камион Симулатор 2 Игра приколка

0
коментари
игра видео

Гледајте како да патуваат низ Европа како крал на патот, еден возач на камион кој испорачува важен товар низ импресивен растојанија!

Get the demo of the game now!
www.eurotrucksimulator2.com

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>