Последици 4 Излегува оваа година (ВЕСТИ)

0
коментари
Последици 4 Доаѓа

Некои трговците се веќе поставување датуми условно ослободување за Бетесда е исклучително подготвени за отворен свет Игри, Последици 4. GameStop и Amazon, меѓу другото, се котација на видео игра со премиерот на 31 декември, 2015 за Xbox One, PS4 и PC.The вест е погледна од NeoGaf во нишката. Тие водат до продавница Бетесда туку ги открива само “TBA” или да се објави оглас на страницата продавница. Страницата содржи само многу стандард на информации и корекција и вози дома точка дека сите оригинални лансирањето приколка е составен од во-игра имоти и снимки.

На конец, исто така, се поврзува со продавница страница Амазон. Тоа вклучува една многу основни резиме на последици 4 и пред-нарачка алтернативи за Xbox One, PS4 и компјутер. Исто така, на страница Амазон има 31 декември, 2015 ослободи закажана за Бетесда високо очекува продолжение на последици 3 (или последици: Нов Вегас, ако ние не сме броење нумерички секвенционирање).

Амазон не беше единствениот кој се избере 31 декември, 2015 датум случаеви, however. Ако ја посетите страницата GameStop е, тие, исто така, имајте во предвид Последици 4 како што се појавува на 31 декември, 2015 за куќа конзоли и PC.

Последици 4 Приколка

 

Ајде едноставно разговараат 31 декември, 2015 за малку … кој слетува на четврток во Северна Америка. Тоа е голема не-не колку што ААА видео игри изданија оди. Всушност, тоа е голема не-не дури и за европски или токму она што го категоризирате како PAL изданија. Во на Велика Британија, конкретно, огромен видео игри започне во петок. Во Америка на огромен видео игри започне во вторник. Единствениот пат игри започне на среда било каде во светот е кога тоа е дигитален само порака. Nintendo е исто така меѓу единствениот значаен издавачи да ги ослободат своите видео-игри во светот, во петок, за разлика од вторник во Северна Америка. Толку едноставно заради конзистентност кога станува збор за видео игри изданија, Последици 4 не се вклопуваат во рамките на локално ниво за кој било од игри територии значајни видео.

Во прилог на ова, 31 декември е страшна датум колку што времето пазарот оди. На последниот ден од годината? Really? Тоа е по Божиќ и тоа е по црниот петок, па нема шанси Бетесда ќе дозволиме тоа да се оди. Тие ќе пропуштите надвор на патот, начин, начинот на кој премногу продажба. Последици 4 всушност, е доволно очекува дека можат да се обратат на публиката со силна продажбата на отворањето пред или околу прозорецот на црниот петок. Така, тоа е веројатно дека 31 декември е повеќе како е можно прозорец условно ослободуваoе, ако на видео игра е поставена да се ослободи оваа година.

However, отворен свет RPGs не малку работа, не е шега и многу непредвидлив кога станува збор за стабилност. There are a great deal of variables to consider in today’s market of multi-choice, multi-varied open-world games and unless Bethesda has actually been working really hard on this video game for the past few years, I have the tendency to question that a 2015 release date is concrete.

Even still, this only includes to the intrigue of what Bethesda has to display at this year’s E3 for Fallout 4 and I feel that a lot of individuals are interesting to see what they roll out on June 14th. Your Get-Cracked 😉

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>