Farming Simulator 17

0
коментари
Игра корица

Farming Simulator 17 за PC / Windows е уште една инсталација во серијата Земјоделство Симулатор. Видео игра Ајде гејмери ​​да се доживее со работата на современ земјоделец, кој треба да се грижи за неговиот потфат. Со цел да го стори тоа, гејмерите треба да се добие точна одлуки и алатки потребни за шиење, садење, и настан култури, во прилог на поместување на предмети наоколу. За разлика од претходните инсталации, овој дел дебитираше во исто време на компјутер и конзоли. како нормални, Гиганти софтвер студио, всушност, основана оваа видео игра. Издавањето е згрижени од страна на француски бизнис, Фокус Насловна Интерактивна, разбрана за како видео игри, како Mordheim: Градот на проколнатите, Крв Боул II, Стикс: Мајстор на Сенки или Шерлок Холмс: Казни и кривични дела.

механика

Како и секоја година, на сосема ново издание носи една цела многу надградби дозволи целокупната команда во текот на виртуелна фарма. Постојат сосема нови култури сега: сончоглед и соја. Гејмерите сега може да се користат “нивно” раце, а на одлуки да се направи на повеќето основни работни места, како што се пренесување на дрво. Можност сосема нов да се генерираат приходи се “страна-потраги”, се користи од други земјоделци, управувани од страна на А.И.. А голем дел од бренд-нов хардвер, всушност, се појави во оваа видео игра: дизајнерите нудат гејмерите повеќе 200 одлуки од 60 целосно сертифицирани производители, се состои од двата бизнис во моментов се разбере од претходните делови (Нова Холандија или Ponsse), во прилог на целосно сосема нов (Меси-Фергусон ir Лели). На камиони можат да се ажурираат и во однос на визуелни, заедно со технички способности. Уреди сега може да се изнајмуваат. Најзначајните на предмети можат да се пренесат на товарни возови, кои никогаш не биле понудени некогаш во серијата пред.

Технички елементи

Farming Simulator 17 за PC / Windows користи истиот мотор како и претходните делови. Дизајнерите презентирани некои корекции, сепак,, генерално во однос на осветлување и дизајн на уреди. Во игра се случува на карти разбрана од Земјоделство Симулатор 15– проследено со животната средина Sosnovka (кој беше во моментов се присутни во злато издание на претходната видео игра). А сосема нова мапа, исто така, се нуди, поставена на брегот на Пацификот.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>