ФИФА 16 Официјално видео приколка

0
коментари
игра видео

Ова е официјалното видео приколка за ФИФА 16 видео игра..

Некој друг фати дека на 1:13 ? Коста и Хендерсон градите bumping и зјапаше едни со други надолу како што тоа го правеа IRL?

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>