Дури и да добијат

0
коментари
Игра корица

На FPS произведени од страна на полските инвеститорот на фармата 51, пред се разбере за NecrovisioN франшиза и најновата инсталација во серијата Painkiller. Видео игра информира приказна на еден човек чија професија вклучува поврзување на лабава завршува за федералните влади и влијателни личности. Сценариото на главниот лик го прави сложени и кога меѓу неговите потенцијални жртви одлучи да се бори назад. Приказната постои од близнак ставовите на 2 изедначување карактери.

Се добие дури и за PC / Windows е страшно FPS стрелец, интегрирање на две поврзани приказни со најновите случувања во компјутерската иновации. Играта беше развиена од страна на полските студиото на фармата 51, разбрана за акција авантура видео игра Deadfall Авантурите, стрелач NecroVision и последната инсталација во серијата Painkiller. Членовите на студиото, исто така, имаат работено на хитовите На Witcher и два света II.

 

Видео игра ја раскажува приказната за еден човек по име Црното, чија задача е да ја прикријат бројни информации и проблематично вистини на барање на владите и истакнати светски личности. Во неговото разбирање, вистината е само точно она што тој успева да открие или да го скрие од поединци. За жал, навистина често постојат невини жртви на неговата работа. До сега што мина без проблеми. Како и да е, околноста кога станува комплицирана меѓу потенцијалните жртви на црниот одлучи да се бори назад.

Се добие дури и за PC / Windows е иновативна производство, исто така, во однос на техничките опции користат. Насловот се напојува со најновата генерација на Unreal Engine, however графика видео игра се базира на 3D скенирање на вистински локации и ликови. Оваа технологија беше развиена од страна на студиото во партнерство со истражување организации и надворешни специјалисти, и за прв време што се спроведува во видео игри во такво ниво. Тоа доведува до навистина photorealistic графика, високо оценет од првичните дискусии за титулата.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>