Grand Theft Auto 5 Видео приколка

0
коментари
Grand Theft Auto V игра видео

Најнови GTA 5 игра од страшни Grand Theft Auto игра series..Enjoy гледа официјална приколка игра..

Grand Theft Auto V – ESRB Оценка очекување: Може да содржи содржина несоодветни за деца. Посетете www.esrb.org за информации рејтинг..

Купи оваа игра сега и да ја посетите www.rockstargames.com/V за повеќе детали.

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>