Здраво сосед

0
коментари
Игра корица

Во Здраво Сосед, претпоставиме функцијата на нормален жител на руралните дома, кои, најверојатно, не се провери од Моби Дик, и почнува да се мисли дека неговиот сосед има некои страшно трик. Да се ​​провери сомневања, тој ќе одлучи да се лизга во подрумот следната својата врата сосед. Тоа нема да биде лесна работа со оглед на тоа дека момчето е навистина предупредување и, ако е провоциран, ќе престане да на ништо да се намалат ефектите од било опасност за неговата лична приватност.
механика

Здраво сосед за PC / Windows е видео игра Стелт акција. Нејзината главна механичар е иновативен експерт систем кој им овозможува на соседот следната врата да се има предвид активностите на гејмерите да се предвиди неговата иднина преселби. спречување на откривање– од витално значење за да се заврши за видео игри– со тоа завршува се посложена повеќе гејмер се споредливи разбира, додека се обидува да се лизга минатото сосед следната врата. Често се зема thrashings брзо се опремени со стапици (кои се спречи бегството), предизвици (како што се плочки во Windows), и аларми (како видео камери позиционирани повремено).

 

На гејмер може да се користат мамки да sidetrack сосед следната врата и контрола на животната средина во таков начин што го прави потешко за откривање на негативец. Ние може да се користат голем број на физички елементи кои можат да бидат доставени со, (на пример,, може да се земе, сијалицата од светлина за да се избегне сосед следната врата од менување на светлото), гласно телевизија или радио, па дури и се повлече сосед следната врата во стапици дека тој се постави.

Здраво сосед ни овозможува пристап до скромни акции област каде што гејмер може да ги задржи на кратко клучни заговор производи како што се тајни. Ако забележан, со цел да не се изгуби важни производи, ние треба да се задржи овие алатки се врати во домот на главниот лик е. Инаку, за разлика од рестартирање на ниво, ние губиме сите производи ние сме собрани.
Технички елементи

Здраво сосед за PC / Windows се напојува од страна на Unreal Engine 4. Дизајнерите се развива жив cartoonish графика која обезбедува фасцинантен контраст со вознемирувачки средина на игра е.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>