Hurtworld игра Видео 2016

0
коментари
Hurtworld видео

Hurtworld е опстанокот хардкор мултиплеер FPS, со фокус на длабока прогресија опстанок да не стане тривијални, штом еднаш ќе се воспостават некои основни потреби. Изградена за хардкор гејмери, Hurtworld има за цел да ги казнат… Enjot гледање видео игра..

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>