Е мафијата 3 За да бидат објавени? (ВЕСТИ)

0
коментари
mafia 3 upcoming game

Тоа е многу години со оглед на тоа што сум го видел нова мафијата видео игри. На отворен свет гангстер титулата минатата останев со мафијата 2 метод назад во 2010. Се чини фитинг дека можеби Земете-два и 2K Игри ќе има нешто во продавница за играчи со оглед на застареност на 5 години без какви било нови мафијата наслови. Тоа би можело да се менува со нови можни влез во популарната series.Over на NeoGaf има резултати конец кој Земете-два, родителот го инсталирате на 2K Игри, само неодамна купи домени за Mafia3TheGame.com, MafiaIIITheGame.com, MafiaThree.com и MafiaThreeTheGame.com.

NeoGaf најде на промена во текот на веб-страницата на дневните промени уреди домен, каде што се има на ум дека Земете-два првично купување на име на серверот активност на грбот на 25 јуни, само неколку дена назад.

Се чини дека е малку чудно дека тие ќе се регистрирате 4 домени, а не само изберете нормално MafiaTheGame.com домен? Денес повеќето видео игри минува низ франшиза едноставно се држи до едно име. Capcom решенија, како на пример имаат фиксни на само користење ResidentEvil.com наместо на математички вредности потоа. Дури и Activision ги избегна истурам броеви и преводи на името на доменот и всушност одлучи да само директно на луѓето да CallofDuty.com за Call of Duty игри.

Всушност, во конкретниот случај на Call of Duty Имаше еднаш еден околности кога некој купи бројни Call of Duty домени, во обид да се добие Activision да им плати за домени. Yes, тоа е домен сквотирање и тие се обидуваат да изнуди Activision од некои cointo направи некои добивки изјави сквотирање.

Сепак се врати на мафијата … тоа е во моментов шпекулира дека порано 2K треба заживување на серија. Тоа е многу загрижени серија со длабока и богата стил поставени во гангстер културата во почетокот на 20 век. На првиот натпревар беше поставен во текот на 1930 година и втората игра следат преку со поставување на кои се опфатени 40-тите и 50-тите години.

Мафијата игри беа отворен светски титули слична на Grand Theft Auto сепак тие не беа прилично како сатиричен или прекумерна. Самиот првото видео игра е прилично директно Украсен и подготвени за copycats како ЕА Кум. Мафија II зедоа работите чекор уште повеќе со тоа што градот дури и поголеми, има приказна покривање на тврд приказни на мафијаш обид за зголемување на власт и се концентрира на тематската возраст од 40-тите и 50-тите години, едноставно по војната.

А голем дел од играчите изразија задоволство за можноста на 3 мафија видео игра се должи на фактот дека со технологијата денес покажува дека 2K Игри Можете работите чекор дополнително од точно она што го постигна со вториот видео игри. Без разлика дали е threequel е, всушност, во делата останува да се види, но ние минимум разбере дека Земете-два натпревари веќе ги штитите веб-сајтови за титулата и, најверојатно, оценување на одговори во текот на основни PC Игри на среќа заедници за да се види дали играчите се сите во собата за титулата криминалното подземје да се направи изглед на eighth- генерација на конзоли.

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>