Лигата на легенди MultiHack 2016

0
коментари

Лигата на легенди MultiHack 2016 е навистина нов удар со секира со некои карактеристики кои различни хакове немаат, овој компромис е крајно уникатен becase што беше формулиран за подолго време, па ние се вклучени некои многу убаво функции за употреба само за вас и едноставно од Лигата на фигури повеќе се пробие кој е realeased денес и ажурираат секојдневно од страна на нашите database.League на легенди MultiHack компромис секако дека може да се направи речиси се што ви треба да добиете се што сакате и доминираат во категорија на фигури игра, ние, исто така, произведува елемент за ажурирање да бидете сигурни дека не мора да преземете овој компромис повторно, дека рутински ќе водат преку нашата база на податоци и ажурирање брзо.

100% неоткриени

Ова Лигата на легенди MultiHack е 100% неоткриени. Така ги искористат предностите денес!

LoL Compromise

With this specific League of Legends MultiHack 2016 function, your distance that is viewing can be increased by you. It’s extremely successful since you will have the ability to view your adversaries ahead of time.

LoL League of Legends Multi Hack

This attribute within this League of Legends MultiHack 2016 decides the top champ and and also the shelves for you personally. It’s power is quite required if before anyone else can you like to play a very common, or recently produced winner.

LoL Fall Hack

With this function inside the League of Legends MultiHack 2016, players can fall from the recreation; participants who’re very hard to conquer. Once they get dropped, that is seen by the machines as you busting them. Only don’t doit for your teammates, it’ll ruin their gameplay..

Get League of Legends MultiHack 2016 for free

 

бесплатно симнување

Дали вашиот Hack работа?

57887 Гласови ЗА Yes/ 1 За НЕ

 

 

 

Hack Features:

Adder:
– Add Riot Points
– Add Influence Points
– Add Expirience Points

Characted Unlocker:
-Unlock All Characters
– Fighters
– Assassians
– Tanks
– Mages
– Support

In-game HACK:
– Refresh All Cooldowns every 3 sec
– Set Global Cooldown to 0.15 sec
– Unlock All Spells
– Double Experience
– Map Hack
– Drawing Mode
– Flash Mode
– Speed Hack (x2, x5, x10)
– Teleport Mode
– Unlimited Mana
– Unlimited Health
– Instant 18 Level
– God Mode
– Damage x 100

Extras:
– Unlock All Skins
– Unlock All Runes
– Unlock All Summoner Icon
– Unlock All Summoner Spells

How to use:
– Download League of Legends Multi Hack 2016
– Unzip and RUN
– Run Game
– Select options and hit ‘HACK’
– Enjoy

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>