Мафија III игра видео

0
коментари
Мафија III видео

тоа е 1968 и правилата се менуваат. По неколку години во Виетнам, Линколн Клеј го знае ова вистина: Семејството не е кој сте родени со, тоа е кој ќе умре за. Види мафијата III светот откриваат приколка сега!

http://www.mafiagame.com

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>