Mass Effect Андромеда

0
коментари
Игра корица

На 4-ти дел од исклучително популарен акција RPG видео играта серија во поставување на простор-опера. BioWare Монтреал, студио напредок што помогна да се развие две претходни инсталации ја зеде и уздата на Mass Effect: развој Андромеда е. Приказната за видео игра не е поврзана на трилогијата за борба командантот Шепард е наспроти Reapers, нудејќи а сосема посебен заговор со нови ликови и локации.

Mass Effect: Андромеда за PC / Windows е уште една инсталација во акција-RPG серија започна пред неколку години од страна на BioWare. Производството е произведен од страна на одделот за Монтреал кој помогна во развојот на Mass Effect 2 и Mass Effect 3.

 

Видео игра зема играчи назад на популарната универзум каде што може да се земе едно патување огромен галаксија и да се исполнат голем број на разни туѓи трки. Сложена заговор, натоварено со нагли пресврти и привлечен стил, е суштински елемент на серијата.

Четвртиот видео игра во серијата Mass Effect обезбедува не само нова приказна, Меѓутоа, исто така многу подобро иновации. Производството користи Смрзнатини моторот основана од страна на ЕА генерал. Смрзнатини всушност, се користи пред во такви игри како бојното поле 3 или медал на честа.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>