Услови на употреба

Услови за користење http://www.get-cracked.com/

Добредојдовте на http://www.get-cracked.com/ . Ако продолжите да ја разгледате и да го користите овој сајт, Вие се согласувате да се усогласат со и да бидат обврзани со следните термини и услови за користење, кои заедно со нашата политика на приватност регулираат http://односи www.get-cracked.com/ е со вас во врска со овој веб-сајт.

Терминот "http://www.get-cracked.com/ "или" нас "или" ние "се однесува на сопственикот на веб страната. Терминот "вие" се однесува на корисникот или гледачот на нашата веб страница.

Користењето на овој веб-сајт е предмет на следниве услови за користење:
СИТЕ ЛИЦА ПОМЛАДИ ОД 18 Немаат пристап до оваа веб страница. Ако сте помлади 18 ГОДИШНА ВОЗРАСТ, Противзаконски е за да ја посетите, READ, Или комуницирате со ОВОЈ САЈТ ИЛИ НА НЕГОВАТА СОДРЖИНА НА БИЛО КОЈ НАЧИН. ОВОЈ САЈТ ПОСЕБНО негира пристапот на било кој поединец која е покриена од страна на Законот за приватност на деца на интернет (Копа) НА 1998.

Содржината на страниците на овој веб-сајт е за твојот општи информации и употреба само. Таа е предмет на промена без најава.
Ниту ние, ниту било која трета партии дава никаква гаранција или гаранција за точноста, навременоста, перформанси, комплетноста или погодноста на информации и материјали кои се наоѓаат или понудени на овој веб-сајт за некоја посебна намена. Вие разбирате дека таквите информации и материјали можат да содржат неточности или грешки и ние изречно го исклучуваат одговорноста за било каква неточности или грешки во потполност степенот дозволен со закон.
Вашата употреба на било какви информации или материјали за овој веб-сајт е комплетно на ваш сопствен ризик, за кои ние нема да бидат одговорни. Тоа ќе биде вашата сопствена одговорност да се осигура дека сите производи, услуги или информации достапни преку оваа веб задоволат вашите специфични барања.

Овој веб-сајт содржи материјал кој е во сопственост или со дозвола за нас. Овој материјал вклучува, но не е ограничено на, дизајнот, распоред, погледнете, изглед и графика. Репродукцијата е забрането, освен во согласност со авторски права, кои се составен дел на овие термини и услови.

Сите трговски марки репродуцира во оваа веб-страница, кои не се во сопственост на, или лиценцирани на операторот, се признаваат на веб страната.
Неовластена употреба на овој веб-сајт може да им даде на барање за отштета и / или да биде кривично дело.

Од време на време овој веб-сајт, исто така може да вклучува линкови до други веб-сајтови. Овие врски се предвидени за својата погодност да се обезбедат дополнителни информации. Тие не значи дека ние го одобри веб-сајт(ОК). Ние немаме никаква одговорност за содржината на поврзани веб-сајт(ОК).

Вашата употреба на овој веб-сајт и сите спорови кои произлегуваат од таквиот начин на користење на веб-сајтот е предмет на законите на Ирска.

РЕВИЗИИ НА ОВОЈ САЈТ УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ БЕЗ ПРЕТХОДНА НАЈАВА
Оваа услови за користење на http://www.get-cracked.com/ е динамичен. Тој постојано ќе се промени. Вие не може да претпостави дека таа и понатаму останува иста и вие се согласувате да се провери политика секој пат кога ќе ја посетите страницата за промени. Освен ако не е, во единствениот мислењето на вебсајт, оваа политика се менува толку драстично како да сугерира испратени известување на сајтот или преку е-маил, ќе добиваат известување за промени на овој УСЛОВИ за HTTP://www.get-cracked.com/ ниту пак, под никакви околности, го прави ова известување ветување сајт. Вашиот континуираната употреба на овој сајт секогаш докажува своето прифаќање на Услови и правила за HTTP://www.get-cracked.com/ или какви било измени.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
http://www.get-cracked.com/

најновата надградба
Ова УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ http://www.get-cracked.com/ последен пат обновено на: Јануари 2014