Sniper Elite 4

0
коментари
Игра корица

4 значајни инсталација во популарната тактички прво лице стрелач серија од буна, во која ние се претпостави на функцијата на квалификувани снајперист борат на различни фронтови на Втората светска војна. Во Снајперистот елити 4, успееме Карл Fairburne, главниот лик на претходното видео игри, кој е испратен надвор од Северна Африка до Апенинскиот Полуостров. Неговата мисија е да се соработува со италијанската отпор, со цел да им помогне на сојузничките сили кои се притискање на север.

Sniper Elite 4 за PC / Windows е четвртото продолжение на популарната прво лице тактички стрелците, каде што претпоставувам функцијата на квалификувани снајперист кој се бори на различни фронтови на Втората светска војна. Производството е основана од страна буна– британски студио. Спротивно на многу современи титули во категоријата, серија Снајперистот елити става многу поголем акцент на разумни одмор на куршум траекторија и однесување.

Самиот првото видео игра во франшизата, започна во 2005, Не однесоа во опколениот Берлин пред крајот на војната. In the 2012 Снајперистот елити V2, играчите се врати во главниот град на Третиот рајх, сепак дизајнерите прошири на системите за игра и модернизирани формулата на оригиналниот. Снајперистот елити III: од Африка 2014 ни овозможи да се борат против Германците во Северна Африка. In 2016, Бунт откри дека серијата понудени во текот на 10 милиони копии ширум светот.

Во Снајперистот елити 4, ние се претпостави на функцијата на Карл Fairburne, главниот лик од претходните рати од серијалот, кој е испратен надвор од Северна Африка до Апенинскиот Полуостров. Заедно со движење на италијанскиот отпор, тој се обидува да им помогне на сојузниците кои се притискање на север против жестоко го издржат Германците.

Sniper Elite 4 за PC / Windows проширува решенијата на Снајперистот елити III: Јужна. Нашата работа е да се отстранат следните цели како што е можно поефикасно. Играчите имаат целосна слобода во изборот дали да ги елиминира од далеку или на друг начин. големи нивоа на песок нека бидат иновативни во однос на ова. додека се движат, ние треба да бидеме претпазливи на германски патроли заедно со воените инсталации и товарни возила. Мапите се прикаже нацистичка тврдини, прекрасен италијански градови, шуми, и манастири.

кога conjecturing, ние треба да се размислува за тоа не само на противникот’ позиција, но исто така и такви аспекти како што се брзината и насоката на ветерот, како и, for example, ефектот на гравитацијата на траекторијата на куршумот е покривање на дадено растојание.

 

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>