Стрмни

1
comment
Игра корица

Зимска спортски симулација видео игра од Ubisoft, Вметнатата во постојано пресоздава области на Алпите и на Алјаска, поделена на бројни отворен свет сектори. Таму може да се оди аикидо или аикидо, па дури и да бараат на небо со параглајдер или wingsuit. Во игра е едноставно-како аркада, па мора да и патување брзо и спроведе прекрасен техники. Во текот на видео игри може да се стремите да победи широк спектар на проблеми како што се времето испитувања или акробации. Стрмни, исто така, става акцент на социјалниот елемент, благодарение на која може да развие своја сопствена тешкотии и да ги понуди на други играчи. Системот се совпаѓа со онлајн ВТА, иако може да се заобиколат на натпреварот и само да уживаат во зимски пејзажи.

Стрмни е тешка зима сезона спортски симулација видео игра, лансиран за компјутер / Windows и други gadgets,. Се embeded во светот на opn и се фокусира на високо социјалниот елемент. Видео игра е основана од страна на Ubisoft Annecy.The видео игра е поставување функции големи делови на Алпите и Аљаска, поделена на бројни големи сектори. Таму може да се оди аикидо или аикидо, или можеби бараат на небо со параглајдер или wingsuit.

Во текот на игра, може да се земе и да ги задоволи другите играчи учество во нивните сопствени-создаде пречки (e.g. хронометри или акробации). Основен дел од Стрмни е конкуренцијата помеѓу гејмерите, вклучувајќи ги и онлајн ВТА, и учество во пречки се шири низ целиот свет на видео играта. Вие исто така може да ingore целите и други гејмери ​​и само да уживаат во wintery пејзажи.

Постојат посебни пречки за секој од 4 понудени дисциплини, како што се ски слалом во wingsuit или лет шуми, во близина на падините на планината што е можно. Гејмерите исто така можат да се формираат групи и да се забавуваш заедно, дури и кога сите тие ги собереш на разни спортски (Тоа дозволи вршење неверојатни акробации група), додека ентузијасти експедицијата може да се погледне за многу сокриени области.

Стрмни за PC мотивира eternalizing вашите достигнувања, и преку тепање на пречки, кои за возврат ги мотивира другите играчи да се обиде појавување или не тепа, и со преземање на слики или лента снимање replays, која може лесно да се дели на социјалните медиуми мрежи. Видео игра дури и вклучува движење слика уредник со прилично голема доза на алтернативи.

 

One comment to Стрмни

  • "USERNAME  says:

    Јас се заврши брзо понуда и да добијат алатка ми, страшни, working like a charm, thanks

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>