Лудница 2015 multiplayer key code tagged posts

Лудница 2015 Игра CD Клучни Генератор

1
comment
слободен код на производот

Брза FPS со многу интересен приказната напишана од култниот шкотски автор Кристофер Brookmyre. Ќе играат Хедер Квин ака "Атена" заробен во светот на видео игрите, очајни да се најде патот до дома. Ќе ви го направи тоа? Или ќе се заглавени тука засекогаш? Еве каде можете да дознаете.. Стан како стрелец за оние кои преживеале онлајн игри во 80-тите и 90-тите години, Bedlam зема се погледне преку еден иконичен пат во онлајн игри и служи до некои автентични игри носталгија со до-to-date графика и игри карактеристики. Лудница е поставена целосно во прво лице, но ќе се истражуваат други жанрови игра од перспектива на прво лице.

Во играта ќе се игра Хедер Квин (ака Атена) колега на Рос Бејкер (ака Bedlam)...

Прочитај повеќе