gta v news tagged posts

Grand Theft Auto 5 Сега располага со двокреветни Пари и RP

0
коментари
GTA 5 Вести

Grand Theft автомобилски 5 се слави Четврти викенд јули, со уникатен мултиплеер повод. Во текот на овој повод, играчите можат да напредуваат два пати толку брзо и да добијат некои уникатни loot.All GTA онлајн работни места игра од денеска до 6 јули сигурно ќе даде двојно Репутација Поени. Ако играте уникатен плејлистата Денот на независноста онлајн настан, ќе добиете два пати повеќе GTA $ како типични во прилог на бонус понуда RP на. Плејлистата Денот на независноста се состои од работни места како Големиот Senora пустината (LTS), Пиштоли и бензин (Падобран), Кал, Пот и Gears (Земјиште трка) и патот трипал (Тим Deathmatch).

Rockstar игри сигурно ќе биде враќање на предмети во играта кој дебитираше во последниот повод Денот на независноста. However, овој пат тие се многу помалку скапи:

Merchants across Los San...

Прочитај повеќе