play eve online for free tagged posts

EVE Online ЦД Клучни Генератор (Играат за слободен)

0
коментари
игра Ева онлајн бесплатно! 12 месеци сметки

Ева онлајн (стилизирани EVE Online) е видео игра од страна на ККТ Игри. Тоа е играч-управувано, упорни свет MMORPG сет во поставување на простор научна фантастика. Ликови пилот индивидуализира бродови низ галаксијата од над 7,500 ѕвездени системи.
Повеќето ѕвездени системи се поврзани со една или повеќе други ѕвездени системи со помош на stargates. системи ѕвездата може да содржи месечини, планети, станици, wormholes, астероид појаси и complexes.Players ја започнете играта од страна на или изборот на претходно замислен лик или преку создавање на нова. секој Ева онлајн сметка овозможува до три карактери. Кога играчот создава нов лик, тие да започнат со избирање на една од четирите борци раси - Amarr, Gallente, Minmatar, or Caldari...

Прочитај повеќе