Војна громот игра видео 2016

0
коментари
Војна громот видео приколка

Gaijin Забава е горда да ви претстави новиот CGI-трејлер за крос-платформа MMO борба против игра војна громот, наречен "Битката е вклучен!'. Тоа ги опфаќа нашата визија за играта, каде авиони, земјата возила и поморски сили се заклучени во полн обем глобалната борба во текот на театри на војната се движат од Шпанската граѓанска војна, во текот на WW2 и на Корејската војна…

Leave a reply

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>